O nama

Home  /  O nama

Ko smo mi?

Dobro došli na internet prezentaciju d.o.o. „Tuzlamet“

 

d.o.o.“Tuzlamet“ aktivan je oblasti trgovine sa metalnim ostacima i otpacima od 2012 godine.

 

Na lokaciji gdje d.o.o. „Tuzlamet“ izvodi aktivnost postupanja sa otpadom sličnu poslovnu aktivnost izvodio je od 1971 godine  d.o.o. „Metalac“ kojeg je  d.o.o „Tuzlamet“ privatizirao i nastavio  poslovnu aktivnost postupanja sa otpadom

 

Pretežna poslovna aktivnost  d.o.o. „Tuzlamet“ je trgovina na veliko metalnim ostacima i otpacima, uključujući i aktivnosti veleprodaje i maloprodaje upotrebljivog metalnog otpada,opreme i dijelova. Od početka mjeseca maja 2018 godine, d.o.o. Tuzlamet je dobio novog osnivača, koji je ujedno i osnivač d.o.o. “Tola Company” – Zenica.

 

Prilagođavajući poslovne djelatnosti izmjenjenim potrebama u oblasti zaštite životne okoline, d.o.o. „Tuzlamet“ vrši zbrinjavanje vozila isteklog vijeka trajanja i elektro i elektronskog otpada shodno izdatim odobrenjima od Kantonalnog ministarstva prostornog uređenja i zaštite okolice TK.

 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Subota: 7:30-16:00.

 

Aktuelna ponuda:

Aktuelna ponudu možete naći na linku „Aktuelan ponuda

Info

Lokacija

D.o.o. “Tuzlamet” lociran je u industrijskoj zoni općine Lukavac i to makrolokacijski između Fabrike sode i Koksare u Lukavacu.

Industrijski krug ima direktan priključak na regionalni put …. a dalje na magistralni put ….

Inudustrijski krug d.o.o. “Tuzlamet” nalazi se u neposrednoj blizini željezničke Lukavac tako da je moguć prijem i otprema sekundarnih sirovina preko željezničke stanice Lukavac.

Google Map Lokacija

Kontakt

KONTAKT INFO